* Okulumuzun Tarihçesi*

17.09.2021 515

Okulumuz ilk kez 2007 yılında, Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Hatay Merkez ilçeye bağlı Narlıca Mahallesinde "Narlıca Atatürk Ortaokulu" adıyla hizmete açılmıştır.

Antakya merkeze uzaklığı 6.5km olup dolmuş ve otobüs ile ulaşım imkanı bulunmaktadır.  2007-2008 Eğitim öğretim yılından bu yana 29 derslik, 2 Özel Eğitim Sınıfı 1 BT Sınıfı ve 1 Kütüphane olarak eğitim öğretime devam etmektedir.

Normal eğitim olarak hizmet vermektedir.
Okulumuz eğitim öğretime başladığı ilk yıldan itibaren, idari kadrosuyla, öğretmeniyle, velisiyle, öğrencisiyle birlikte hareket ederek gerek fiziki koşulların iyileştirilmesi gerekse eğitim öğretimin kalitesinin artırılması amacıyla okulumuzu el birliğiyle hep daha ileriye taşıma gayreti içerisindedir.